Jäsenyys

Stadin Slangi ry:ssä on jäseniä jo yli 3700 (Joulukuu 2015). Jäsenille järjestetään slangi-iltoja, elävän musiikin joroja, Stadin tuntemista testaava Stadisuunnistus, retkiä lähelle ja reissuja kauemmaksi, sekä muita rientoja. Isommat tapahtumat, kuten v. 2011 järjestetty 15-vuotisjuhlanäyttely Kaupungintalolla, tarjoavat myös muille kuin jäsenille erinomaisen mahdollisuuden tutustua stadilaisiin perinteisiin ja Stadin historiaan.

Yhdistyksen jäsenet saavat kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän Tsilari-lehden, jossa kerrotaan yhdistyksen tulevista suunnitelmista sekä julkaistaan kuvia ja kertomuksia menneistä tapahtumista. Lehti tarjoaa myös erinomaisen foorumin jäsenistölle kirjoittaa omia stoorejaan Stadista elämänsä eri vaiheilta. Niitä lukiessa monille palautuvat mieleen omat lapsuus- ja nuoruusmuistot. Ja käydäänpä lehden palstoilla välillä kipakkaakin keskustelua eri asioista vaikkapa Stadin Slangista ja sen oikeista sanoista. Tsilari on hyvä väline tallentaa Stadiin ja stadilaisuuteen liittyviä perinteitä. Sehän onkin Stadin Slangi ry:n perimmäinen tarkoitus.

Jos haluat liittyä mukaan vireään yhdistykseen, niin täytä alla oleva jäsenhakemus lomake. Saat bamlaa slangii ja vaikket sitä bonjaiskaan, niin saat silti liittyy jäseneks. Pääasia, että stadilaiset perinteet ja niiden säilyttäminen kiinnostavat.

Vuonna 2016 liittymismaksu on  15e ja jäsenmaksu  32e (alle 18v 5e ). Liittymismaksua ei peritä opiskelijoilta eikä alle 18-vuotiailta.

Jäsenhakemus

Valitse
uusi jäsenosoitteen muutos

......................................

Sukunimi (pakollinen)

Etunimet (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Puhelin (suotavaa)

Sähköposti (suotavaa)

Äidinkieli
suomiruotsimuu

Syntymäpaikka

Syntymäaika (pakollinen)


Sukupuoli (pakollinen)


Olen:

........................

minulle saa lähettää tietoa yhdistyksen tapahtumista säköpostitse ja tekstiviestein